Basis rijtechnieken

Paardrijden is de balans tussen kennis en gevoel. Waar je kennis kan leren en (be)studeren kan dat met gevoel niet. Er kunnen wel situaties gecreëerd worden waarin het mogelijk is gevoel te ontwikkelen. Dit is ons doel bij Woutland de optimale omstandigheid bekomen om gevoel te ontwikkelen.

Ik wil een les boeken

De basis van het paardrijden is de fundering van een goede ruiter/ amazone.

Spring gerichte oefeningen en training. Van spieropbouw van je paard tot het oefenen van je afstanden. Welke knoppen heb je nodig en hoe zet ik deze op mijn paard om zo gemakkelijk een parcours te rijden.

Dressuur gerichte oefeningen en training.
Hoe voeren we een oefening perfect uit en hoe doen we dit juist in de praktijk want ja paardrijden leren we niet uit een theorie boekje. Wij begeleiden zowel jou als je paard op mentaal en fysiek vlak.

De basis, hier is elke ruiter van elk niveau dag dagelijks mee bezig. Van amateur tot professionele ruiter/ amazone heeft hier begeleiding bij nodig en dit elk op hun unieke manier. Van recht richten tot nageeflijkheid.

Een les kan zowel op Woutland als op locatie gegeven worden. Een les van ongeveer 50min komt op €45,- de verplaatsingkost binnen de provincie Antwerpen komt op €15,-.  Het is ook mogelijk les te volgen met een lespaard indien je genoeg rijervaring hebt, op Woutland, dan betaal je een supplement van €10,- voor de huur van een paard. 
Andere locaties: prijs aan te vragen.