If not now
then when?

Equicoaching bij woutland:

Bij Woutland gaan we doelgericht te werken met en aan een afgebakende hulpvraag. Deze hulpvraag is iets waar we in een eerste gesprek vorm aan geven, het intakegesprek.

In de vervolgsessies gaan we aan de slag met behulp van de paarden (naast het paard) zodat er inzichten en van daaruit tools ontstaan als antwoord op de hulpvraag. Na 5 à 6 sessies volgt er een evaluatie.

Wat is equicoaching?

Equicoaching is een ervaringsgerichte coachingsmethodiek waarbij we opzoek gaan naar de antwoorden op al uw vragen. Het is denken, voelen en doen in het hier en nu.  Want het antwoord op elke vraag ligt bij onszelf en het paard helpt ons tot dit inzicht te komen.

Het paard is een spiegel die verschillende dynamieken voor jouw zal open leggen.

Afspraak maken

Tarieven starten vanaf:

€ 65/ sessie

Heb je een andere vraag neem dan zeker even contact op

FAQ

3

2

1

Wat als ik bang ben van paarden?

Heeft Equicoaching invloed op de gezondheid van het paard?

Gebeuren coachingsessies individueel?

Wanneer je bang bent van paarden gaan we stap voor stap te werk. Tijdens een intakegesprek kunnen bepalen we een hulpvraag, dit kan los van jouw angst voor paarden. De eerste vervolgsessies komen dan wel in het teken van de gewenning aan de paarden.

Wij bewaken steeds de mentale en fysieke gezondheid van het paard. De paarden krijgen op tijd rust en ontspanning, denk maar een weidegang en sociaal contact met soortgenoten. Er wordt bij ons steeds geluisterd naar de input van het paard ook tijdens de sessies wordt het paard niet verplicht deel te nemen aan het proces.

Ja, de coachingsessies gebeuren individueel. Woutland beschikt ook over een aanbod groepstrajecten en stages. Hierin gaan we met een groep aan de slag met een vooraf bepaald onderwerp.

Referenties

-

-

-

-

-

-